E-mail: info@androvera.com Fax: +36 1 240 9291 Mobil: +36 70 39 89 289 Cím: 1036 Budapest, Dereglye utca 2.
Tárhely + Honlap = Androvera
SzolgáltatásainkEgyedi honlapkészítés az Ön igényei szerint: Androvera!

2001 óta fő tevékenységeink, azaz a honlapkészítés és az internetes programok, portálok és alkalmazások fejlesztése határozzák meg cégünk arculatát, amihez 2004-től hozzátartozik a keresőoptimalizálás is. Az Androvera hosting, design és rendszerfelügyeleti szolgáltatásai is évek óta sikeresen működnek.

Első projektjeink már kezdetben sikeresnek bizonyultak - elszántságunkkal, kreativitásunkkal és szakmai felkészültségünkkel számos elégedett ügyfelet szereztünk és alapoztuk meg az Androvera nevet a honlapkészítés és az internetes programozás területén.

A folyamatosan változó igényeket és trendeket követve léptünk a tapasztalás útjára – újabb és újabb eszközökkel és fejlesztésekkel szélesítettük látókörünket, és kínáltunk egyre igényesebb és változatosabb megoldásokat megrendelőinknek.

Kezdetben mindig a legfrissebb trendek szerint készítettük a honlapokat, portálokat ám ezt az internet felnőtt korba érésével fokozatosan felváltotta az egyedi igényekhez történő alkalmazkodás. Például ma már ha egy cég kevesebb és célzott mondanivalóval rendelkezik, kifejezetten lebeszéljük a túlanimált, flash elemekkel teletűzdelt honlapról. A piaci célcsoport hatékony kiszolgálását tartjuk szem előtt, ami nem hátráltatja feleslegesen az információra éhes, lényegi tartalmat kereső szakmai közönséget.

Az elmúlt évek során ennek megfelelően mindinkább a hatékonyság jegyében szállítottunk online megoldásokat, ami mostanra olyan érett honlapkészítő céggé formálta csapatunkat, amely magasan megtérülő szolgáltatásokat kínál a webdesign és programozás terén egyaránt.

Legyen szó tehát az online univerzum legegyszerűbb vagy legkomplexebb projektjéről, mi a lehető legoptimálisabb online megoldást kínáljuk Önnek, hogy virtuális jelenléte megközelítse vagy akár felülmúlja a valódit és nem utolsósorban a konkurenciát és persze mindemellett jelentős tőkemegtérülést eredményezzen.