E-mail: info@androvera.com Fax: +36 1 240 9291 Mobil: +36 70 39 89 289 Cím: 1036 Budapest, Dereglye utca 2.
Tárhely + Honlap = Androvera
SzolgáltatásainkEgyedi fejlesztés

Az Andorvera Consulting Hungary amellett, hogy a legelterjedtebb nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszereket évek óta szívesen integrálja saját kódjával, természetesen végez teljesen egyedi igények szerinti fejlesztéseket is. Az alkalmazott technológiák felölelik a legújabb HTML5, CSS3 és jQuery szabványok különféle kombinációját, amelyek eredményeképpen a legszigorúbb (W3C) követelményeknek, az aktuális Google alguritmusnak és nem utolsó sorban a célközönség elvárásainak is megfelelő honlapok, portálok születnek.

Ezt számos alkalommal bizonyítottuk már, pl. a közelmúltban egy partnerünk már meglévő, több ezer terméket aktívan használó számlázórendszerét kötöttük össze a korábban az Androvera által egyedileg fejlesztett online webáruházzal. A rendszernek köszönhetően a jövőben a termékeket csak egyszer kell a számlázóprogramban felvinni, az láthatóvá és kezelhetővé válik azonnal a webáruházban is. Ezzel számtalan felesleges munkaórát és az emberi mulasztásból eredő esetleges hibát küszöböltük ki partnerünk legnagyobb megelégedésére.

Másik partnerünk közösségi portálja CMS (Joomla!) alapú kiegészítőinek fejlesztését szintén cégünk végezte és konfigurálta az egyedi igényekhez szabva. Minden kiegészítő modult, komponenst és ún. plugint átírtunk, módosítottunk és volt olyan funkció is, amelyet teljes mértékben mi fejlesztettünk. A portál statisztikái megegyeznek egy komolyabb regionális hírportál mutatóival, hetente több ezer egyedi látogató több tízezres oldalletöltést generál, és a közösség saját készítésű, youtube-ra feltöltött videói is rendkívül népszerűek.

E két példa csak töredéke annak a több mint száz projektnek amelyeket az Androvera Consulting Hungary fejlesztett az üzleti és a nonprofit szféra számára.

Munkatársaink folyamatosan naprakészek az IT örökké fejlődő világában, ha hozzánk fordul mindig a legoptimálisabb megoldást választja.