E-mail: info@androvera.com Fax: +36 1 240 9291 Mobil: +36 70 39 89 289 Cím: 1036 Budapest, Dereglye utca 2.
Tárhely + Honlap = Androvera
SzolgáltatásainkHonlapkészítéssel kapcsolatos hírek

2015-06-20  -  Pilis Parketta - az Esztergom környéki családok parkettás honlapja

Több mint egy évtizede készítünk parkettával kapcsolatos honlapokat. Legutóbbi felkérésünk egy Esztergomhoz közeli, regionális vásárlóközönséget célzó honlap fejlesztésére érkezett, aminek elsődleges küldetése, hogy a térségben élő családok könnyen az internetről tudják a több száz parkettatípusból kiválasztani a nekik tetszőt. Ehhez visszafogott, kissé konzervatívabb designt választottunk Wordpress alapokon. A honlap sajátossága, hogy főbb termékkategóriák már főmenüből elérhetők. Ezen kívül az egyes kiemelt termékek oldalaira szintén a nyitólapról közvetlenül hozzáférhet a látogató - így a legnépszerűbb parkettafajták egy kattintásra vannak a megtekintéstől és a vásárlástól.


2015-04-15  -  A Briston Lengyelország is az Androvera Consulting Hungary-t választotta

A bőrápolás terén piacvezető Briston lengyel képviselete is cégünkre bízta online értékesítési felületének kialakítását. A www.briston.hu alapján, a területi sajátosságokat figyelembe véve készítettük el a Briston Lengyelország webáruházát, amely elsődleges sales és brand awareness csatorna is egyúttal.


2015-02-18  -  Luxusparkettás honlap a Weitzernek

A Weitzer luxuskategóriás parkettagyár magyar képviselete az Androverára bízta adatbázis alapú honlapjának feljlesztését. Ezúttal nem a jól ismert CMS-ek közül választottunk: a weitzer-parketta.hu teljesen egyedi php kódot kapott, a grafikát tekintve pedig igyekeztünk visszaadni a márka presztízsét. Az általános menüpontokon túl különös jelentősége van a fotógalériának, amely minőségében és részletgazdaságában is tükrözi a márka vezető pozícióját a nemzetközi piacokon.


2014-12-14  -  Az iContest Informatikai és Tanácsadó Kft. jövőbe mutató online jelenlétét cégünk valósította meg

Az adatvizualizációs, smart energy és egyéb szakértői IT megoldásokat szállító iContest informatikai és tanácsadó Kft. cégünkre bízta teljes online arculatának kidolgozását. A honlap a jelen és a jövő trendjeinek minden arculati és tartalmi elemét felvonultatja: háttérvideókat, reszponzív grafikát, a közösségi média kiemelt használatát és mindenek előtt rendkívül hatékony és lényegretörő tartalmi elemeket.


2014-05-20  -  Elkészült a KAINDL magyarországi képviseletének honlapja

Az LG Trend Kft. az osztrák Kaindl laminált parkettagyár hivatalos magyarországi partnereként több mint tizenöt éve sikeres szereplője a magyar építőiparnak. Kínálatukat laminált-, fa- és parafapadlók alkotják, számos méretben és kivitelben.

Céljaik nem merülnek ki az értékesítésben: hisznek abban, hogy fontos elemmel járulnak hozzá egy ház vagy lakás otthonná válásához.

Ezt a filozófiát megragadva készítettük el azt az online tartalmat, amely funkcionalitásban és dizájnban is tükrözi a cég elkötelezettségét és a hazai piacon betöltött szerepét.


2014-02-07  -  A magyar fordítási piac egyik legjelentősebb képviselője minket választott

A magyar fordítási piacon 15 éve jelen lévő Business Team fordítóiroda az Androvera Consulting Hungary mellett döntött, aminek eredményeképpen cégünk az elmúlt időszak egyik legkorszerűbb arculattervével és kódjával állt elő, magas fokú keresőoptimalizálás mellett. A fordítóiroda célja az volt, hogy visszavegye a kiélezett piaci versenyben betöltött vezető pozícióját az online megjelenés terén. Hogy sikerült-e? Döntsék el Önök :-)


2013-06-24  -  A Nemzeteknek Világosság Alapítvány az Androvera mellett döntött

A Nemzeteknek Világosság Alapítvány a halmozottan hátrányos helyeztben lévő családokon segít az ország egyik legszegényebb, legelmaradottab régiójában, Ózdon és térségében.

Tevékenységüket az Európai Unió is támogatja, ennek részeként készül a majd nevil.hu domain alatt elérhető honlap, amely a jelenlegi projekten túl bemutatja az ott dolgozók életét és azt a kivételes hozzáadott értéket, amit az alapítvány képvisel.


2013-04-17  -  Elkészült a BRISTON új honlapja

A Briston neve fogalom a bőrápolásban és nem csak Magyarországon. Viszont kevesen tudják, hogy a bőrbalzsamon kívül többek között narancsos tisztító zselét, textilragasztót és mikorszálas törlőkesztyűt is forgalmaz. A cég 10 évvel ezelőtt készült honlapja helyett egy adatbázis alapú webáruház és megújult arculat várja a látogatókat. A megrendeléseket külön rendszer kezeli le, emellett a szerver hoszting és domain szolgáltatást is cégünk biztosítja a BRISTON számára.


2013-01-17  -  Elkészültek a Napi Hangzó Biblia online csatornái: honlap, facebook, youtube, RSS - mindez az Androvera felügyelete alatt!

A Napi Hangzó Biblia projektnek olyan blogra volt szüksége, amely a facebook, az RSS és a youtube csatornákkal szorosan együttműködve képes a Napi Hangzó Biblia (NHB) brandet építeni Magyarországon. Az Androvera Consulting Hungary bonyolította az NHB teljes marketing stratégiáját, amelyből egy országos ismertségű produkció nőtte ki magát néhány hónap leforgása alatt. A marketing strartégia része volt a facebook kampány, a YouTube és a honlap arculatának elkészítése. Az NHB facebook oldala facebook.com/napihangzobiblia címen, a YouTube csatornája a youtube.com/napihangzobiblia linken, az RSS feed pedig a napihangzobiblia.hu/nhb.xml url-en érhető el. A facebook stratégia több mint 20.000 lájkot eredményezett.


2012-09-12  -  Átadtuk a floorhousewien.at osztrák parkettastúdió honlapját!

A Kaindl osztrák parkettagyár igazi multinacionális cég - termékeit a kontinens számos országában megtalálhatjuk, kreatív padló és parkettakínálatuk minden igényt kielégít. Bécsi üzletük webáruházának elkészítésére cégünket kérték fel - így készült el a floorhousewien.at, amelyet azóta több ezren látogattak és amely a hatékony céges marketing egyik zászlóshajója lett.


2012-06-15  -  A Magyott ismét velünk fejleszti honlapját...

A Magyarországi Gyógyszertörzskönyvezők Társasága azzal keresett meg bennünket, hogy dolgozzunk ki egy még zártkörűbb megoldást, amivel a honlapon található dokumentumtárat csakis azok a felhasználók érjék el, illetve tölthessék le, akik regisztráltak az oldalon. A kérésnek eleget téve az oldal szerkezetét majdnem egészben átalakítva, de a megszokott felhasználói felületet megtartva elkészítettük az új dokumentumtárat, amely már valóban csak a magyott.hu felhasználóinak nyújt hasznos és új információkat.


2012-06-04  -  Átadtuk az SP Nextone Kft. oldalát!

Több órányi javítás, fejlesztés és tesztelés után elkészült az SP Nextone oldala, amely bár külsőre nem változott, működésben annál inkább! Több kisebb-nagyobb hiba javításra került, elkészült az adminisztrációs felület ami egy termékeket tartalmazó oldalhoz a minimum, mert csak így tudják frissíteni és karban tartani az oldalt. Továbbá beépítettük saját facebook oldalának API-ját is. Teljes ellenőrzést kaptak saját oldalukhoz, és reméljük segítettünk sikereik eléréséhez.


2012-05-21  -  GlobalSight az AMAZON Cloud-on

Az AMAZON Cloud által kínált lehetőségeknek köszönhetően, a GlobalSight nyílt forráskódú fordítástámogató szoftvert egy 2008-as R2-es szerverre telepítettük. A finom beállítások után elkezdődött a tesztidőszak, amelyek során elég jól muzsikált a rendszer és a szerver is. Hamarosan egy éles projekten is lesz alkalmunk letesztelni a szoftvert.


2012-05-16  -  Befejeződött a költöztetés!

Az új szerver beüzemelésével egyidőben a háttérben befejeződött ügyfeleink átköltöztetése a régi szerverről. Költöztettünk pár oldalból álló oldalakat és több mint harminckétezer fájlból álló több mint tíz gigabájtnyi adatot felvonultató közösségi portált is. Volt olyan adatbázissal is dolgunk, amely több mint kétszáznegyven megabájtot foglalt. Ebből felhasználóink csak annyit vettek észre, hogy levelező beállításaik módosultak, de kisesét nem okozott.


2012-05-09  -  HTML 5 minden mennyiségben!

Ügyfelünk a Business Team fordítóiroda folyamatosan jobbá és szebbé szeretné tenni weboldalait. A hullám a magyar businessteam.hu-val kezdődött, majd követte a francia és az olasz oldal HTML5 kódolásra való fejlesztése. Nincs ez máskép a brit piacot célzó translation-agency.co.uk weboldalukkal sem. Cél hogy ezt a honlapot is, a mai programozói trendeknek megfelelően alakítsuk ki. A régi kapcsolatra való tekintettel ezt 2 munkanapban fogalmaztuk meg.


2012-05-04  -  Az SP Nextone Kft. is minket választott

Hosszas előkészítést követően az SP Nextone Kft. cégünket bízta meg azzal, hogy ideiglenesen megszüntetett weboldalát helyreállítsuk, statikus honlapjukba integráljunk teljeskörű adminisztrációs felületet és minden oldalba építsük bele az SP Nexton facebook API-ját. A korábban elkészített és átvett oldalon rengeteg fejlesztési hibát találtunk, így a szerződés tárgyát képezte a hibák felkutatása és javítása is. Ajánlatunkban tárhelycsomagjainkra is felhívtuk figyelmüket, így nem csak a weboldal helyreállítását de hosting szolgáltatásunkat is igénybe kívánják venni.


2012-04-26  -  Rendszeres fejlesztések egyik legrégebbi ügyfelünk a Dunaparketta honlapján

Kiemelt ügyfelünk, a Dunaparketta stúdió rendszeresen keres meg minket új fejlesztési ötleteivel. Most egy Skype elérés elhelyezését a kapcsolat menüpontba és egy lerakási útmutató elhelyezését kérték tőlünk. A standard, megszokott skype link helyett egy olyan felprogramozott ikont kaptak, amelyre ha rákattintunk, azonnal bejelöli ismerősnek ügyfelünket és egyúttal tárcsázza is.


2012-04-10  -  Megújult tárhely szolgáltatásunk sikert aratott

Hatalmas tárolókapacitás, rendkívüli szerverelérési idő, cPanel és alacsony árak jellemzik tárhely szolgáltatásunkat. A négy alapcsomag a lehetőségek tárházát kínálja, azonban lehetőség nyílik egyedi csomagok kialakítására is, így gyakorlatilag mindenki megtalálja vagy szabadon konfigurálhatja tárhelyét. Nem csak régi, de új ügyfeleink is maximálisan elégedettek szolgáltatásunkkal.


2012-03-05  -  Elkészült az Androvera Consulting Hungary új honlapja!

Az Androvera Consulting Hungary újra a régi fényében tündököl! Megújult arculattal és új szolgáltatásokkal várjuk régi és új ügyfeleink érdeklődését a webes világ iránt, legyen szó hosting / tárhely szolgáltatásról, keresőoptimalizálásról, rendszerüzemeltetésről vagy arculattervezésről.

Az új honlapon írunk a legújabb grafikai és programozási trendekről, híreink is heti szinten követik tevékenységünket. Az arculatot maximálisan a mai igényekhez igazítottuk és kimondottan felhasználóbarát menürendszert kapott. Mindezt látványos köntösbe bújtattuk, hogy a vizuális élmény se maradjon el.

A honlap a programozás terén is hasonló színvonalat képvisel, az oldal kódolása során csak HTML5 elemeket használunk, kiegészítve a CSS3 és a jQuery adta lehetőségekkel. Ezeknek az újításoknak és a kitartó keresőoptimalizálásnak köszönhetően a Google organikus találati listáján is biztosan előkelőbb helyet foglalunk majd el.


2012-02-21  -  Élesben a szovetnek.hu

Elkészült legújabb fejlesztésünk a szovetnek.hu, amely joomla motort és az Androvera által fejlesztett, teljesen egyedi template-et kapott. Feladat volt egy mp3 galéria, egy képgaléria és egy dokumentumkezelő rendszer kialakítása és létrehozása. Megrendelőink nagy elégedettségére az első pár napon jelentős látogatottság-növekedést értünk el.


2012-02-07  -  Elkészült a Phobos Trade Kft. új webáruháza

Cégünket kereste fel a Phobos szerszámgyártó cég azzal a kéréssel, hogy készítsünk nekik egy olyan komplett webáruházat, ami szinkronban működik a Provimax KerSzám Gold számlázó és ügyviteli rendszerükkel.
A megbeszélések során olyan igényeket kell kielégítenünk, hogy a számlázó programban módosított termékek automatikusan frissítésre kerüljenek a WebKer internet áruház interface használatával az online áruház adatbázisában is.
Több hetes fejlesztés, tesztelés és egyeztetés után elkészült az új webáruház, mely naponta frissülő termékeivel várja az oda látogatókat!


2012-02-02  -  GlobalSight szerver telepítés, konfigurálás

Cégünk mindig is kereste a kihívásokat és ez most sincsen másképp. A célunk egy nyílt forráskódú projektmenedzsment szerver beüzemelése és teljes konfigurálása. A feladat nem egyszerű, hiszen a szerverkörnyezet egy Windows 2008 Enterprise szerver rátelepített MySQL adatbázissal és a java alapú cms motorral, amely különböző kliensprogramokkal kommunikál a fordítókkal. A kihívás adott…


2012-01-31  -  Újabb Sikerek SEO fronton

Ismét bizonyítottunk a SEO frontján. Csapataink harcba szálltak a „fordítóiroda” kulcsszóért. Tudatosan és a legkorszerűbb eszközökkel vettük fel a harcot és ez a taktikai módszer sikeresnek bizonyult. A Business Team Fordítóirodát az adott kulcsszóra a második pozícióba jutattuk. Igaz ezt a csatát megnyertük, de a háborút még nem.

A sikeres csatán felbuzdulva a nyugaton tartózkodó seregeinket is mozgósítottuk a német fordítás kulcsszó párosra. Természetesen a siker itt sem maradhatott el és egy friss domainnel az előkelő harmadik pozícióban tudhatjuk a nemet-forditas.com weboldat is.

Déli hadtestünk sem maradt rest, parancsainkra megkezdődött az offenzíva délnek haladva. Így az olasz google-ban az „agenzia di traduzioni” keresőszóra a 2. helyezés az it.bttranslations.com.


2012-01-26  -  Szövétnek Keresztény Gyülekezet megújulása

Cégünket kereste fel Kubinyi Károly a gyülekezet vezető pásztora, hogy a jelenlegi oldalukat modernizáljuk, mind kinézetben mind funkcionalitás tekintetében. A teljes arculatváltozáshoz hozzátartozik a logó újratervezése igazodva a leendő weboldalhoz. A menüstruktúra is leegyszerűsödik, így átláthatóbb és jobban kezelhetővé válik a honlap szerkezete. Előtérbe helyezzük a videó, hang és kép anyagokat, hogy a honlap látogatóit még inkább arra késztessük, hogy maradjanak a website-on.


2012-01-20  -  A kereszténypszichológus.hu projekt

Elkészült Vágó Péter pszichológus első CMS alapú honlapja. A felhasznált képeket és szöveges tartalmakat Péter szolgáltatta, így csak a megfelelő köntösbe való bujtatás után már csak a megvalósítás következett.


2012-01-16  -  Szolgáltatások tárháza az Androveránál

Az eddig megszokott színvonalon a szolgáltatások tárházát kínáljuk Önöknek. Készülnek ugyanis tematikus aloldalaink. Lesz design, hosting, keresőoptimalizálás, rendszerüzemeltetés, Microsoft partner és webáruház oldalunk is. Az ilyen szolgáltatásbővítés a cégek életében komolyabb arculatváltást eredményez. Nincs ez másképp nálunk sem. A tervek megvannak, kezdődhet a fejlesztés…


2012-01-13  -  Új közösségi oldal fordítóknak

Cégünk megbízást kapott egy új fordítói közösségi portál kialakítására. A feladat igen összetett, hiszen szükség van regisztrációra mind a cégek mind a fordítók számára, ezen felül a munkaadók tölthetnek fel hirdetéseket, amelyekre a fordítók interaktívan jelentkezhetnek és mindenre kiterjedő keresőre is szükség lesz. Egy ilyen projekt csak egy minden részletre kiterjedő grafikai arculatterv elfogadásával valósulhat meg, amely reményeink szerint hamarosan meg is születik.


2012-01-12  -  Ismét egy testreszabott dedikált hardver hosting megbízás

Az Anima Polygraph Kft-vel folytatott sikeres együttműködést követően a Magyar Villamos Művek Zrt. is megkereste cégünket testreszabott, Linux Debian alapú egyedi dedikált hardver hosting szolgáltatással kapcsolatban. Az egyeztetést követően a megbízást cégünk kapta és az aláírt szerződéssel kezdetét is vette a szolgáltatás. Így ügyfeleink körében köszönthetjük az áramszektor meghatározó, egyetlen nemzeti tulajdonban lévő szereplőjét, az MVM zrt.-t .


2011-12-08  -  Androvera a Facebook-on

Cégünk megtalálható a nagy sikereket aratott közösségi portálon, a Facebookon is. Lehet lájkolni, olvashatják a legfrissebb híreket, vagy feltehetnek kérdéseket, amikre készséggel válaszolunk.


2011-12-07  -  A translations-agency.co.uk teljes újratervezése

Cégünk rengeteget kutatott a friss brit trendek után. A megfelelő konzekvencia levonása után arra a következtetésre jutottunk, hogy a translations-agency.co.uk angol fordítóiroda weboldalát teljesen elölről kell felépíteni. Nem elég a jelenlegi igényeket kielégíteni, hanem azt túl is kell szárnyalnunk, hiszen ezen a piacon igen nagy a versengés.


2011-12-05  -  A Provimax projekt tesztfázisban

Tesztfázisba került a Provimax projekt. Az internetes kereskedelmi rendszer és a számlázó program tesztelése a napokban is zajlik. Eddig jól szerepelt, de még csak az elkészített rendszer felhasználó oldali tesztelésénél tartunk.


2011-12-02  -  A több ezer felhasználós e-learning projekt

E-mail szolgáltatásunk mellé az Anima Polygraph Kft. most dedikált szerver szolgáltatást rendelt tőlünk.

A kihívás nem volt kisebb mint egy e-learning rendszer futtatása, ahol egyidejűleg több ezer felhasználót kell kiszolgálnia. A tesztek során úgy döntöttünk, hogy egy különálló szervert állítunk be az üzemeltetésre. Kizárólag linux környezet jöhetett szóba a rendkívüli stabilitása miatt, emellett SSL tanúsítványt is biztosítanunk kellett.


2011-12-01  -  Teret hódít a WEB 2.0

A web 2.0 kifejezés olyan internetes szolgáltatások gyűjtőneve, amelyek elsősorban a közösségre épülnek. Ennek tudatában a Business Team Translations Kft. elkezdte a tudatos web 2.0-ás terjeszkedését és a videós ismertetőkkel kezdte. Napról napra készülnek a tömör, lényegre törő kis videók, hogy miért válasszák szolgáltatásaikat...


2011-11-30  -  Jogvédett anyagok mostantól ingyen...

...a hír nem kacsa, csak sajnos ez nem mindenre igaz. A szerencsének és Takács Ferenc nagylelkűségének köszönhetően az egykori színházi rendező közkincsé tette eddigi jogvédett darabjainak dvd-it, valamint hangjátékait. Ennek a szerverre való feltöltése jelenleg is zajlik.


2011-11-28  -  Androvera Hosting HAMAROSAN

Lassan, de biztosan közelítünk a végleges arculat felé.

Az utolsó simítások vannak már csak hátra a hosting szolgáltatásunknak készülő weboldal arculatából. Komoly hangsúlyt fektettünk a esztétikára, de ez nem mehetett az ergonómia rovására sem. A kényes határvonalat súrolgattuk, de igyekeztünk nem átlépni az a képzeletbeli vonalat.


2011-11-25  -  A BPA ismét kinőtte magát

A Budapesti Autonóm Gyülekezet olyan szárnyakat kapott amilyenekben nem is reménykedtünk.

Az oldal naponta 3-5 új cikkel és videóval bővül, így ismét fejlesztéseket kell eszközölnünk. Szükségét láttuk egy komplex videogaléria létrehozásának, hiszen egy délután feltöltött videót estére több mint 500 megtekintenek és van olyan videó is, ami már meghaladja a 15000-es letöltést is. Ehhez párosul némi arculattervezés és átstruktúrálás is.


2011-11-23  -  A Phobos projekt

Cégünket kereste fel a Phobos szerszámgyártó cég azzal a kéréssel, hogy készítsünk nekik egy olyan komplett webáruházat, ami szinkronban működik a számlázó rendszerükkel.

A megbeszélések során olyan igényeket kell kielégítenünk, hogy a számlázó programban módosított termékek automatikusan frissítésre kerüljenek az áruház adatbázisában, hogy az onnan jött megrendelés bekerüljön a számlázó programban és az kész számlaként jelenjen meg.

Cégünk kimondottan kedveli ezen kihívásokat, így boldogan igent mondtunk és megkezdődött a fejlesztés.


2011-11-22  -  webszerver tárhely / hosting szolgáltatás

Hamarosan elindítjuk új szolgáltatásainkat, további részletekért látogassa oldalunkat folyamatosan!!!!


2011-11-21  -  CMS (Joomla, Drupal, WordPress) vs. nyers kód...

Mindkét változatnak megvannak az előnyei, amiért mi a nyers kód mellett döntünk az nem más mint a Google!
Nekünk NEM mindegy, hogy az Önök oldala hol jelenik meg bizonyos kulcsszavakra!

Minden honlapunkat személyre szabottan, a megrendelő igényeit teljesen kielégítve készítjük úgy, hogy az ráadásul a keresőkben is a megfelelő pozicióban szerepeljen.

Erre példa a dunaparketta.hu a parketta kulcsszóra...


2011-11-18  -  Elkészült az olasz „Businessteam”

Az olasz oldal is megkapta ugyanazt az új kinézetet és optimalizált oldalt ami már a magyaron és a francián is bizonyított.


2011-11-17  -  Sose állunk le!!!

Folyamatosan dolgozunk az fr.bttranslations.com, de.bttranslations.com és az it.bttranslations.com oldalak új és vonzóbb megjelenésén. Természetesen mindegyik oldal HTML5 alapokon fog újjászületni!

Ha kíváncsi a végeredményre látogassa folyamatosan oldalunkat!


2011-11-16  -  Dunaparketta fejlesztések...

A dunaparketta.hu-n apróbb fejlesztéseket végeztünk, hogy az oda látogatók még pontosabb segítséget kapjanak a lerakási útmutató használata során.


2011-11-10  -  Elkészült a francia „Businessteam”

A businessteam.hu sikerein felbuzdulva elkezdtük a többi iroda weboldalának HTML5-ös átiratát. A mai nappal el is készült a francia oldal keresőoptimalizált korszerűsített oldala. Kezdődhet a linképítés és az olasz oldal felújíttása...


2011-11-03  -  A BPA megújulása

Cégünket kérte fel a Budapesti Autonóm Gyülekezet, hogy a több mint 800 tagot számláló gyülekezetüknek elkészítsük az új weboldalát. A rengeteg megbeszélést követően az elkészült oldaltervet elfogadták és megszületett a közösség új site-ja, amit ünnepélyes keretek között mutattunk be a gyülekezet vezzetőségének és tagjainak.


2011-11-02  -  Elkészült az új Business Team honlap

Az oldal kizárólag HTML 5 kódolásban készült, kimondottan a SEO szempontok szem előtt tartásával. Használtunk minden fontosabb tag-et pl.: aside, article, nav, footer, address, stb. Jelenleg a 73 legfontosabb aloldalból 57 már most elsőlapos a google találati listáján, amiből 41 az első öt eredmény között található.


2011-08-12  -  Dunaparketta fejlesztések...

A nagy látogatottságnak köszönhetően a kültéri faburkolatok a fenti menüpontban kapott helyet, így még könnyebben elérhetőek ezek a termékek...


2011-05-02  -  A KAINDL név megint szép lett...

A Max City-ben a Kaindl, amely a világ egyik legnagyobb parketta és laminált padló gyártója, a piaci pozíciójának megfelelő, elegáns, exkluzív, felsőkategóriás megjelenést akart. Elkészítettük. A honlap érdekessége, hogy a képanyagot is cégünk, jobban mondva Kassai Balázs fényképész készítette, aki korábban tervezőként erősítette az Androvera csapatát.


2011-03-08  -  Újbuda Stúdió

A nyílászárók és parketták világába kalauzoljuk a látogatót az Újbuda Stúdió virtuális terében, ahol kedvünkre válogathatunk ajtók, ablakok és különféle burkolatok között.


2011-01-10  -  Mitől függ?

Milyen fontos is életünkben a függöny! Gondosan válogatjuk a színét, mintáját, méretét. Akad sötétítő, csipke, spagetti stb., de vajon eszünkbe jutott valaha is az az apró(ságnak tűnő) kis eszköz ami a helyén tartja mindezt? Ami dacolva a gravitációval lehetővé teszi, hogy kies magányunk megóvjuk a kíváncsi szemektől vagy a túl erős napfénytől? Ezek a nagyon is lényeges apróságok a függönycsipeszek. Hogy pontosan hány fajta és féle létezik és mennyi kiegészítő kapható függönyökkel kapcsolatosan az kiderül a www.czibere.hu oldalon.Magyarország piacvezető csipeszgyártójától kaptunk megbízást on-line megjelenésük elkészítésére. A weboldalon a bemutatkozás és a tevékenységek leírása mellett a saját készítésű termékek széles választéka is megtekinthető (illetve regisztráció után meg is rendelhető).


2010-09-05  -  Tanuljunk nyelveket!

A székesfehérvári Velem96 nyelviskola honlapja teljesen új megjelenést és programozási megoldásokat kapott. Az alkalmazott CMS rendszernek köszönhetően, az adminfelületről szempillantás alatt változtatható bármilyen információ az weblapon (tanfolyamidőpontok, jelentkezési lapok, hozáadható/elvehető almenük). Érdekes megoldásként került fel az oldalra egy olyan modul, amely adatbázisban eltárolt idézeteket jelenít meg, minden nap másikat véletlenszerűen.

A megjelenés elkészítésekor a cél az volt, hogy rugaszkodjon el a látvány a megszokott, tanulással kapcsolatos sztereotípiáktól és magát a tanulást kellemes élményként ábrázolja. A végleges dizájn kialakításának folyamata nagyon jó példája volt annak, mennyire fontos a folyamatos kommunikáció az ügyfél és a cég között. A Velem96 nyelviskola vezetői (szerencsére) rengeteg ötlettel és elképzeléssel segítették munkánkat, az ötletes fejlécért külön gratulálunk.