E-mail: info@androvera.com Fax: +36 1 240 9291 Mobil: +36 70 39 89 289 Cím: 1036 Budapest, Dereglye utca 2.
Tárhely + Honlap = Androvera
SzolgáltatásainkReferenciák (A képekre kattintva a teljes honlap, portál vagy webáruház megtekinthető)

Weitzer Parketta
Weitzer Parketta - Luxus a parkettában

A Weitzer luxuskategóriás parkettagyár magyar képviselete az Androverára bízta adatbázis alapú honlapjának feljlesztését. Ezúttal nem a jól ismert CMS-ek közül választottunk: a weitzer-parketta.hu teljesen egyedi php kódot kapott, a grafikát tekintve pedig igyekeztünk visszaadni a márka presztízsét. Az általános menüpontokon túl különös jelentősége van a fotógalériának, amely minőségében és részletgazdaságában is tükrözi a márka vezető pozícióját a nemzetközi piacokon.


Briston
BRISTON - fogalom a bőrápolásban

A Briston neve fogalom a bőrápolásban és nem csak Magyarországon. Viszont kevesen tudják, hogy a bőrbalzsamon kívül többek között narancsos tisztító zselét, textilragasztót és mikorszálas törlőkesztyűt is forgalmaz. A cég 10 évvel ezelőtt készült honlapja helyett egy adatbázis alapú webáruház és megújult arculat várja a látogatókat. A megrendeléseket külön rendszer kezeli le, emellett a szerver hoszting és domain szolgáltatást is cégünk biztosítja a BRISTON számára.


businessteam
Business Team Translations

A Business Team Translations valójában egy multinacionális cégeket kiszolgáló cégcsoport és Magyarország mellett jelen van az Egyesült Királyságban, Olaszországban, Franciaországban és Németországban. Az Androvera Consulting Hungary az országspecifikus követelményeket szem előtt tartva fejleszti folyamatosan a BTT cégcsoport honlapjait. Adwords kampányok, teljeskörű keresőmarketing optimalizálás, szerver és e-mail hoszting valamint domain fenntartás is a szolgáltatási csomaghoz tartoznak.


Kaindl
Kaindl exkluzív padló

Exkluzív, minőségi és tartós laminált padló - ezt az üzenetet kellett interaktív formában online megjelenítenünk saját, professzionális termékfotókkal. A honlap azon áll, hogy a brandet erősíti, tényleges funkciókkal bír: a különféle parkettatípusok és egyéb termékek nagyfelbontású képeken is megjeleníthetők. A felsőkategóriás parkettastúdióban a vásárló feladata már csak a mennyiségek egyeztetése és a fizetés.


Kornspitz
Kornspitz

A Kornspitz osztrák sütőipari brand magyar képviseletének honlapja fontos szerepet tölt be a termékek marketingjében. A design teljes mértékben grafikusaink produktuma, amit saját programozással tettünk interaktívvá. A színválasztást, az aloldalak kidolgozását, az arculat kialakítását nagymértékben meghatározza az osztrák anyacég már jól bevállt és sikeres imázsa a német piacokon, azonban a magyar ízléshez is igazítva lett sikeres igazán a kornspitz.hu.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6