E-mail: info@androvera.com Fax: +36 1 240 9291 Mobil: +36 70 39 89 289 Cím: 1036 Budapest, Dereglye utca 2.
Tárhely + Honlap = Androvera
SzolgáltatásainkHonlapkészítés

Az Ön cégének miért professzionális honlapkészítésre és honlapkészítő cégre van szüksége? Egyáltalán mitől professzionális egy honlapkészítő cég?

Attól, hogy a grafikát és az arculatot szakképzett, multimédiás szakember vagy grafikus tervezi.

Attól, hogy a fejlesztést szakképzett programozó végzi.

Attól, hogy Ön tapasztalt szakembertől, projektmenedzsertől kap a teljes honlapkészítés folyamatára árajánlatot, amit részletes piaci analízis és a célcsoport meghatározása előz meg és az ajánlat grafikusi, fejlesztői és kreatív, munkaórában pontosan meghatározható összeget tartalmaz.

Bővebben

Teljes arculattervezés

Az Androvera Design divíziója az elmúlt több mint 10 év alatt a klasszikus grafikai tervezés teljes spektrumát lefedte - terveink a névjegykártyáktól, a legkülönfélébb professzionális céges arculatokig mindenütt megjelentek. Alapításunk óta számos olyan partner rendelt cégünktől, amelyeknek korábban nem létezett céges arculata. Ebben az esetben azt javasoljuk, hogy a logótípia tervezésétől kezdve fokozatosan alakítsuk ki a teljes grafikai cégimázst, amely a megfelelő cég, termék vagy szolgáltatásnévvel kombinálva korábban ismeretlen szintre emelheti az ügyfélstruktúra összetételét és sokszorozhatja meg cége bevételeit.

Azonban sokan rendelkeznek már évek óta használt, a bevált ügyfélkör előtt ismert arculattal, ilyenkor ehhez igazítva alakítjuk a teljeskörű online megjelenést, legyen szó néhány oldalas ismertető jellegű honlapról, webáruházról vagy komplett vertikális szakportálról.


Hosting / tárhely szolgáltatás

Szervertárhelyeink Magyarország legnagyobb és legbiztonságosabb szervertermében találhatók, a Budapest Internet Exchange, közismert nevén BIX Victor Hugo utcai központjában. A központ a szervertermekkel kapcsolatos követelményeknek (24 órás felügyelet, túlfeszültség elleni védelem, redundáns tápellátás stb.) maximálisan eleget tesz, szervereink pedig 4-6 magos, rendkívüli terhelésre tervezett processzorokból, 1+0 RAID biztonsági adattömbökből (amelyek az adatbiztonságot és a kiszolgálás sebességét is nagy mértékben fokozzák) és minden részegységüket tekintve a 24 órás működésre optimalizált elemekből állnak. Szervereinken virtuális szerverkörnyezetben megoldható a legkülönfélébb UNIX, LINUX és Windows szerverek telepítése és konfigurálása.


Bővebben

Keresőoptimalizálás / SEO

Az Androvera Consulting Hungary keresőoptimalizálás részlege a hazai SEO piac legtöbb szereplőjétől eltérően nem ígéreteket és tanácsokat fogalmaz meg ügyfelei számára, hanem a legfrissebb trendeket szem előtt tartva, már bevált többször bizonyított white-hat (legális módszereket alkalmazó) SEO stratégiát épít fel. Ehhez elég böngészőjébe a google.hu keresőben a parketta vagy a fordítóiroda keresőszavakat beírnia. A "parketta" szóra a dunaparketta.hu az 1-3., a "fordítóiroda" szóra a businessteam.hu a 3-4. helyen áll. Ez a két kifejezés csupán töredéke azon szavaknak és szóösszetételeknek, amelyek mögött az Androvera SEO stratégiája áll.


Rendszerüzemeltetés

Cégünk Microsoft Action Pack partner 2005 óta és a Microsoft rendszerszintű viszonteladójaként jogosult maximum 500 munkaállomást felvonultató hálózat karbantartására. Egy ekkora hálózat kiszolgálására a Windows Enterprise Servert javasoljuk, de természetesen ennél kisebb hálózatok karbantartását és rendszerfelügyeletét is képesek vagyunk ellátni. Az igényektől, a munkaállomások számától és a kívánt biztonsági szinttől függően a Windows Small Business Szervertől kezdve az UBUNTU Linux szerveren át a legkomplexebb Debian Linux vagy Slackware disztribúcióig minden fájl-, nyomtatási- és adatközpont menedzsment feladatot ellátunk.