E-mail: info@androvera.com Fax: +36 1 240 9291 Mobil: +36 70 39 89 289 Cím: 1036 Budapest, Dereglye utca 2.
Tárhely + Honlap = Androvera
SzolgáltatásainkWebáruházak

Tudjuk, hogy önmagában egy webáruház a virtuális térben kb. olyan mintha nyitnánk az Északi sarkon egy nagy árukínálattal rendelkező valóságos szupermarketet. Az áruk minősége kiváló, a kínálat bőséges, azonban fizetőképes kereslet, azaz az első lakott város 8000km-re van. Nincs ez másképp az interneten sem, már a webáruház megalkotását megelőzően fel kell mérnünk, hogy mely piaci célcsoportot kívánjuk megcélozni és milyen eszközökkel. Ha ez már a kezdetektől szerves részét képzi a termékoldalak kialakításának, az áruház struktúrális felépítésének, sokkal jobb esélyekkel szállunk harcba a konkurencia ellen a potenciális ügyfeleink, vásárlóink kegyeinek elnyeréséért.

A tervezéskor, az előzetes egyeztetések folyamán ezen kívül több tucat, a webáruház jövőjét kritikus mértékben befolyásoló kérdésről kell döntenie a fejlesztőnek és a majdani felhasználónak.

Az egyik legfontosabb kérdés, hogy az Ön elvárásait, terveit, fejlődési potenciálját kiszolgálja-e egy már kész, nyílt forráskódú rendszer, olyan mint pl. a os Commerce vagy VirtueMart, hogy a két legismertebbet említsük vagy teljesen egyedi, az alapoktól építkező fejlesztésű rendszerre van szüksége, amelynek óriási előnye a nyílt forráskódú megoldásokkal szemben, hogy bármely része bármikor tetszés szerint módosítható, továbbfejleszthető. Ezen felül teljesen személyre szabott és csak azokat a funkciókat tartalmazza, amelyre Önnek szüksége van.